luni

Noutati din online


Fiindca foarte multi dintre noi, avem probleme cu lumea online-ului si bloggingului, am decis sa contactam specialistul, asa ca in , aceasta postare Ionita Cristian Alexandru ne vorbeste despre relansarea platformei ebloguri.ro :

Blogosfera este un organism viu, in continua crestere si, implicit, evolutie. Acest lucru este confirmat si de proiectele on-line care se reinventeaza pentru a se adapta cat mai bine nevoilor pietei. Exemplul cel mai concludent este cel al platformei de socializare pentru bloggeri eBloguri, care recent si-a schimbat infatisarea, abordand un nou design, adaptat noilor sale prioritati: promovarea eficienta si la indemana, care sa aduca plus valoare atat sponsorilor si clientilor lor, cat si bloggerilor. Astfel, prin intermediul propriei retele de bloguri (gazduite pe domeniul eBloguri), dar si a celorlalti bloggeri, daca sunteti reprezentantul unei companii in cautare de campanii on-line, fie ca este vorba de advertoriale sau concursuri de articole creative, eBloguri este solutia.
Flexibil, adaptabil cerintelor si dorintelor dumneavoastra, dar si necesitatii produselor si serviciilor ce urmeaza a fi promovate, eBloguri este rampa de lansare pe care o cautati. Recunoasterea in blogosfera, dar si in retelele de Social Media prin intermediul unei pozitionari ingenioase a subiectului campaniilor realizate de eBloguri va confera notorietatea pe care o cautati si va garanteaza locul intre preferintele clientilor.




      Totodata eBloguri organizeaza si promoveaza campanii de promovare in on-line, precum si concursuri pentru bloggeri, fiind deschis la orice propunere din partea firmelor interesate de reusita.
 eBloguri
        Multumim domnului Ionita Cristian Alexandru pentru amabilitatea si promptitudinea cu care ne-a pus la dispozitie aceste informatii. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu